RSS

“Deschide-ți inima prin sport!”

21 Mar

student la LITERE

„Deschide-ți inima prin sport!” este un eveniment ce se desfășoară sâmbătă, 22 martie în Parcul Național Nicolae Romanescu cu scopul de a ajuta copiii cu autism, prin strângerea de donații pentru dotarea cu aparatură specializată și de bună calitate în cadrul sălii de kinetoterapie a Centrului de recuperare pentru copilul autist, Tedy Bear. Persoanele care doresc să participe la această probă sportivă, trebuie să se prezinte la locația precizată anterior, la ora 10.00 pentru înregistrare, startul crosului va fi dat la ora 12.00. Evenimentul „Deschide-ți inima prin sport!” este organizat de Asociația Studenților din Facultatea de Fizică din Craiova, Asociația Studenților de la Facultatea de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie, Centrul de Educație și Dezvoltarea Resurselor Umane și Asociația pentru Promovarea Tinerilor ca micro-proiect, parte din proiectul-cadru “De la Comunități la Comunitate”, dezvoltat de PR Pătrat împreuna cu JCI Craiova și finanțat prin programul de responsabilitate socială “HEINEKEN Pentru Comunități”.

„Acest cros are un scop important și anume acela de a ajuta copiii cu autism prin dotarea unui centru de recuperare cu aparatură necesară ajutorării acestora. Nu putem rămâne indiferenți la problemele pe care le au acești copii care au nevoie de iubire, înțelegere, sprijin și să se creeze un echilibru în parcursul lor în viață, și consider că prin această acțiune putem face ceva pentru a oferi un sprijin, pentru a face ca viața lor să fie mai frumoasă și de a le aduce un zâmbet pe buze. Acest centru este un vis devenit realitate pentru multe familii care au această problemă și ajutorul oferit este extraordinar, iar acum este șansa noastră de a contribui”, a declarat Alexandru Cîță, vicepreședinte ASFFC, organizație coordonatoare.

Dezvoltarea de micro-proiecte a reprezentat cea de-a două etapă a proiectului „De la Comunități la Comunitate” prin care ONG-urile din Craiova sunt sprijinite să învețe să colaboreze pentru realizarea de proiecte de impact. Proiectul “De la Comunități la Comunitate” a fost unul dintre cele două proiecte câștigătoare ale programului de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunități”, ediția 2013, dezvoltat de HEINEKEN în parteneriat cu Asociația CSR Nest în orașul Craiova. În urma unui proces de evaluare a tuturor proiectelor înscrise în programul de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunităţi”, juriul programului a desemnat cele două organizaţii nonguvernamentale câştigătoare în orașul Craiova care au primit un grant în valoare de 50.000 RON fiecare.

Anunțuri
 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
carti online

Download carti

EDUCAȚIE, FORMARE, CULTURĂ

Blogul prof. Paula Mihai

Jurnal

expresii, reactii, impulsuri, vise, intamplari

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

Annie's Secret Corner

O secundă, o clipă, un gând

o9noapte

Plutim pe aripi de cuvânt la răscruci de gânduri

Valea Regilor

"E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune"

Dănuţ Belu

“Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce” (PSAMUL 50,14.)

endorfinul

diminueaza perceptia durerii

Sufletul-Tainica Odaie

Be you.Find you.Be happy with that

Summer's blog

"Te vei putea întoarce aici atunci când vei înțelege că ești întotdeauna aici."

Pishky's Blog

Numai cuvintele zburau între noi, înainte și înapoi - N. Stănescu

Adrian Mangu

blogger civic și literar

Alma Nahe(r)

Să se ducă la muncă, ca să nu mai citească şi ei nişte almanahe!

Ştefania's

Nimic din ce dă inima nu se pierde, ci este păstrat în inimile altora!

%d blogeri au apreciat asta: