RSS

GET READY!, un succes în rândul tinerilor craioveni

25 Feb

GET READY 02

În zilele de 22-23 februarie, a avut loc cursul gratuit „GET READY!”, adresat elevilor și studenților de peste 18 ani și s-a desfășurat la Casa De Cultura „Traian Demetrescu”.

Scopul evenimentului a fost reprezentat de oportunitatea de care s-au bucurat tinerii participanți de a afla cât mai multe detalii legate de etapele ce trebuie urmate în obținerea unui interviu, despre modul de vestimentatie adecvat, despre importanța culorilor, despre rolul comunicării verbale și non-verbale. „GET READY!” a fost organizat de Asociația pentru Promovarea Tinerilor, Asociația Studenților din Facultatea de Fizică din Craiova și Asociația Studenților din Facultatea de Agricultură și Horticultură ca micro-proiect, parte din proiectul-cadru “De la Comunități la Comunitate”, dezvoltat de PR Pătrat împreuna cu JCI Craiova și finanțat prin programul de responsabilitate socială “HEINEKEN Pentru Comunități”.

Cursul s-a desfășurat pe parcursul a două zile. În prima zi a început la 13:30 și s-au întreprins sesiuni de formare cu privire la conduita adecvată pe care trebuie s-o aibă posibilul angajat pe tot parcusul procesului de intervievare. Trainerul Cristian Toaxen, le-a vorbit cursanților despre cât de necesar este să-și definească obiectivele în ceea ce privește cariera, despre importanța redactării unui C.V potrivit, despre „întâlnirea cu succesul” și nu numai.„Dragii mei oameni tineri, frumoși și buni, a fost o reală plăcere să pot petrece două ore alături de voi și să-mi permiteți să simt tot entuziasmul vostru pentru a cunoaște. Fă ceea ce-ți place și știi să faci! La finalul calătoriei, indiferent unde te va duce sau cât va dura, veți găsi succesul pe care îl meritați.” a declarat Cristian Toaxen.

În cea de-a doua zi, s-a derulat începând cu ora 12:00 și a avut loc o simulare de interviu. În cadrul acestei sesiuni, a fost prezent și un reprezentat al unei firme importante de recrutare, Manpower, care le-a oferit participanților feedback-ul necesar. Totodată, participanții s-au bucurat și de oportunitatea de a pune în practică ceea ce au învățat în cadrul activității anterioare de training.

„Analizând reacția și feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la participanți, pot spune că eveimentul a avut un real succes. Ca și echipă, am muncit mult și acest lucru s-a văzut. Cea mai mare satisfacție am avut-o atunci când unii dintre cursanți au venit la noi și ne-au mulțumit, exprimându-și bucuria, dar și enutuziasmul în ceea ce privește evenimentul nostru”, a declarat Alexandru Mihai Birţoiu, responsabil IT, în cadrul APPT, organizație coordonatoare.

Dezvoltarea de micro-proiecte reprezintă cea de-a două etapă a proiectului „De la Comunități la Comunitate” prin care ONG-urile din Craiova sunt sprijinite să învețe să colaboreze pentru realizarea de proiecte de impact.

Proiectul “De la Comunități la Comunitate” a fost unul dintre cele două proiecte câștigătoare ale programului de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunități”, ediția 2013, dezvoltat de HEINEKEN în parteneriat cu Asociația CSR Nest în orașul Craiova. În urma unui proces de evaluare a tuturor proiectelor înscrise în programul de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunităţi”, juriul programului a desemnat cele două organizaţii nonguvernamentale câştigătoare în orașul Craiova care au primit un grant în valoare de 50.000 RON fiecare.

Sursa: http://csinfo.ro/asociatii%20studentesti/get-ready-un-succes-in-randul-tinerilor-craioveni.html

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 25 Februarie 2014 în EVENIMENTE/PROIECTE

 

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
carti online

Download carti

EDUCAȚIE, FORMARE, CULTURĂ

Blogul prof. Paula Mihai

Jurnal

expresii, reactii, impulsuri, vise, intamplari

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

Annie's Secret Corner

O secundă, o clipă, un gând

o9noapte

Plutim pe aripi de cuvânt la răscruci de gânduri

Valea Regilor

"E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune"

Dănuţ Belu

“Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce” (PSAMUL 50,14.)

endorfinul

diminueaza perceptia durerii

Sufletul-Tainica Odaie

Be you.Find you.Be happy with that

Summer's blog

"Te vei putea întoarce aici atunci când vei înțelege că ești întotdeauna aici."

Pishky's Blog

Numai cuvintele zburau între noi, înainte și înapoi - N. Stănescu

Adrian Mangu

blogger civic și literar

Alma Nahe(r)

Să se ducă la muncă, ca să nu mai citească şi ei nişte almanahe!

Ştefania's

Nimic din ce dă inima nu se pierde, ci este păstrat în inimile altora!

%d blogeri au apreciat asta: