RSS

GET READY! – curs de formare în obţinerea unui interviu

21 Feb

1-get-ready-curs-de-formare-in-obtinerea-unui-interviu(2)
„GET READY!” este organizat de Asociația pentru Promovarea Tinerilor, Asociația Studenților din Facultatea de Fizică din Craiova și Asociația Studenților din Facultatea de Agricultură și Horticultură ca micro-proiect, parte din proiectul-cadru “De la Comunități la Comunitate”, dezvoltat de PR Pătrat împreuna cu JCI Craiova și finanțat prin programul de responsabilitate socială “HEINEKEN Pentru Comunități”.

Scopul evenimentului este de a le oferi tinerilor participanți oportunitatea de a afla cât mai multe detalii legate de etapele ce trebuie urmate în obținerea unui interviu, de modul cum trebuie să se prezinte, despre rolul comunicării verbale și non-verbale. Persoanele doritoare să activeze în cadrul cursului, se pot înscrie online. Pe pagina evenimentului, pe cel mai cunoscut site de socializare, vor găsi în descrierea evenimentului detalii cu privire la modul de desfășurare a activității, dar și link-ul de însciere. „GET READY!” este un curs gratuit de două zile adresat elevilor și studenților de peste 18 ani, ce se desfășoară pe 22-23 februarie, la Casa De Cultura „Traian Demetrescu”.
Conceptul micro-proiectului „GET READY!” a fost dezvoltat de 14 voluntari sub coordonarea mentorului David Mitran și își propune să-i informeze pe participanți cu privire la importanța modului de redactare a unui CV de calitate, care să le ofere șansa unui loc de muncă bine plătit. Cursul se va derula pe parcursul a două zile. În prima zi se vor desfășura sesiuni de formare cu privire la conduita adecvată pe care trebuie s-o aibă posibilul angajat pe tot parcusul procesului de intervievare. În cea de-a doua zi va avea loc o simulare de interviu. În cadrul acestei sesiuni, va fi prezent și un reprezentat al unei firme importante de recrutare care le va oferi participanților feedback-ul necesar. Totodată, participanții vor avea și posibilitatea de a pune în practică ceea ce au învățat în cadrul activității anterioare de training.
„Una dintre cele mai mari probleme ale societății noastre este șomajul. Este bine cunoscut faptul că în urma finalizării studiilor superioare, o mare parte din absolvenți nu își găsesc un loc de muncă. O cauză a acestei probleme o reprezintă lipsa cunoștințelor referitoare la modul în care o persoană trebuie să se comporte la un interviu pentru a obține o slujbă. Cursul „GET READY!” vine ca răspuns la necesitatea liceenilor și a studenților ce urmează să participe la interviuri atât pentru viitoarele slujbe, cât și pentru burse de studiu în străinătate”, a declarat Mihai Badea, reprezentant APT, organizație coordonatoare.
Dezvoltarea de micro-proiecte reprezintă cea de-a două etapă a proiectului „De la Comunități la Comunitate” prin care ONG-urile din Craiova sunt sprijinite să învețe să colaboreze pentru realizarea de proiecte de impact.
Proiectul “De la Comunități la Comunitate” a fost unul dintre cele două proiecte câștigătoare ale programului de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunități”, ediția 2013, dezvoltat de HEINEKEN în parteneriat cu Asociația CSR Nest în orașul Craiova. În urma unui proces de evaluare a tuturor proiectelor înscrise în programul de responsabilitate socială “HEINEKEN pentru Comunităţi”, juriul programului a desemnat cele două organizaţii nonguvernamentale câştigătoare în orașul Craiova care au primit un grant în valoare de 50.000 RON fiecare.

Sursa: http://csinfo.ro/asociatii%20studentesti/get-ready-curs-de-formare-in-obtinerea-unui-interviu.html

Anunțuri
 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
carti online

Download carti

EDUCAȚIE, FORMARE, CULTURĂ

Blogul prof. Paula Mihai

Jurnal

expresii, reactii, impulsuri, vise, intamplari

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

Annie's Secret Corner

O secundă, o clipă, un gând

o9noapte

Plutim pe aripi de cuvânt la răscruci de gânduri

Valea Regilor

"E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune"

Dănuţ Belu

“Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce” (PSAMUL 50,14.)

endorfinul

diminueaza perceptia durerii

Sufletul-Tainica Odaie

Be you.Find you.Be happy with that

Summer's blog

"Te vei putea întoarce aici atunci când vei înțelege că ești întotdeauna aici."

Pishky's Blog

Numai cuvintele zburau între noi, înainte și înapoi - N. Stănescu

Adrian Mangu

blogger civic și literar

Alma Nahe(r)

Să se ducă la muncă, ca să nu mai citească şi ei nişte almanahe!

Ştefania's

Nimic din ce dă inima nu se pierde, ci este păstrat în inimile altora!

%d blogeri au apreciat asta: